top of page

Vi är en personlig designstudio med
lång erfarenhet av produktdesign och förpacknings​konstruktion.

Några projekt

En närbild på en svart förpackning i kartong med prägling
Ljusstake av mässing ligger i en grå förpackning av kartong
Unik förpackning till Urbaneras, vikt av grå kartong
Bänk för offentlig miljö
Närbild på tygpåse till Adidas hörlurar

Vilka är Noun

Noun är en Stockholmsbaserad byrå som grundades av oss, industridesignerna Hanna Nylén och Emilie Forsmark. Med en djup kunskap inom hållbarhet, förpackningsdesign och produktutveckling samarbetar vi med internationella organisationer av alla storlekar för att skapa hållbara lösningar, för både kunden och miljön. Vi är en oberoende designstudio som väljer från en lång lista av producenter för att alltid säkra det bästa resultatet för våra kunder.

 

Oavsett om du vill förändra din befintliga produkt och förpackning, eller om du vill skapa något helt nytt, så finns vi här för dig från den första skissen hela vägen till produktion och transport. Vi är nyfikna och ivriga att lära oss nytt, och arbetar alltid för en hållbar framtid.

Noun designstudio
Förpackning av wellapp, smart konstruktion utan limm
Hand klipper i papper, skapar prototyp

Våra tjänster

Förpackningsdesign

Med lång erfarenhet skapar vi förpackningar som inte bara skyddar och presenterar din produkt på bästa sätt, utan även ger dina kunder en minnesvärd unboxingupplevelse. Vi arbetar enbart med hållbara material och konstruerar alltid förpackningen så att den skickar minimalt med luft vid transport.

Produktdesign

Vi designar funktionella och estetiskt tilltalande produkter hela vägen från idé till produktion. Genom att integrera hållbarhet i designprocessen och arbeta med innovativa material kan vi hjälpa ditt varumärke att minska dess miljöpåverkan, sänka produktionskostnaderna och samtidigt urskilja sig från konkurrenterna.

Research

Vi hjälper företag att spara tid och resurser genom gedigen research. Med hjälp av resultatet kan du sedan skapa design som är mer benägen att lyckas på marknaden, samt undvika kostsamma misstag. Genom en mängd olika metoder som intervjuer, undersökningar, fokusgrupper och användartester hjälper vi er att ligga steget före genom att identifiera nya möjligheter och trender på marknaden.

Visualisering

Forskare tror att hjärnan bearbetar bilder ungefär 60 000 gånger snabbare än den bearbetar en liknande mängd skriftlig information. Vi skissar, 3D-modellerar, photoshopar och renderar verklighetstrogna bilder utifrån dina behov och önskemål. Vi kan även hjälpa dig att ta fram fysiska prototyper och modeller. Med hjälp av visualiseringen kan du sedan förstärka ditt budskap och få större genomslagskraft.

Designstrategi

När du behöver formulera en ny riktning för ditt varumärke hjälper vi gärna till. Med en stark och välutvecklad designstrategi upplevs företag som mer seriösa, och arbetssätten blir mer effektiva. Med tydliga designvärden som genomsyrar hela organisationen får varumärket större genomslagskraft och känns enklare igen av kunderna.

Kunder

Zoundindustries
bottom of page